Восьма Група Розпочала Перший Модуль Програми

9 — 11 лютого 2018 року вже восьма група Програми «Адвокат Майбутнього» пройшла навчання на першому модулі, який був присвячений темі комунікації з клієнтом.  

Відкрили модуль керівник Програми Андрій Вишневський та президент АПУ у відставці Денис Бугай. Також на модулі була Голова правління «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу» Вікторія Мітько.

Протягом першого модуля учасники працювали над такими важливими аспектами роботи з клієнтом, як налагодження двосторонньої комунікації, інтерв’ювання та консультування клієнта, планування справи та стратегії з метою якісного надання правничої допомоги. Також учасники роз’яснювали, якими є обов’язки адвоката перед клієнтом та яка роль адвоката у просуванні рівного доступу до правосуддя. Адвокати навчалися етиці спілкування з клієнтом та управляти емоціями та стресом.

Протягом модуля з учасниками працювала тренерка Ірина Глущенкова. Супроводжували процес експерти Програми — Дмитро Кухнюк та Юлія Лісова.

Надзвичайно приємно було чути відгуки за підсумками першого модуля від восьмої групи другої сотні:

«Адвокати дуже мало часу приділяють саморозвитку. Але вже на першому модулі я зрозумів, що навчатися новому для підвищення якості своєї правової допомоги є необхідним та навіть обов’язковим. Дуже корисною була робота протягом трьох днів в колі 26 колег, від яких кожен з нас привезе з собою новий досвід,» – зазначив учасник групи.

«Ми мали можливість побувати в ролі клієнта адвоката. Для розвитку навичок у комунікації з клієнтом це неймовірно корисно. Сподіваюсь, ми всі зможемо повноцінно і якісно змінити свою практику з використанням навичок та знань з першого модуля,» – зауважила адвокатка-учасниця Програми.

З фотозвітом тренінгу можна ознайомитися за посиланням.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.