Десята група пройшла навчання на другому модулі Програми

Протягом 19-21 липня 2019 року десята група (G10) третього сезону «Адвокат майбутнього» пройшла навчання на другому модулі Програми.

Адвокати продовжували роботу над ефективною комунікацію. Цього разу – з судом та іншими учасниками процесу. На відкритті тренінгу учасників привітала заступниця виконавчого директора ГО  «Адвокат майбутнього» Дар’я Писаренко.

Тренерами модулю стали Світлана Савчук, сертифікована бізнес-тренерка з 15-річним стажем роботи у галузі бізнес-освіти та Пітер Ярош, радник з правових питань Департаменту юстиції США в Посольстві США в Україні.

Асистенткою тренерки Світлани Савчук стала випускниця другого сезону Програми, адвокатка Тамара Бугаєць. Асистентом Пітера Яроша став випускник другого сезону Програми, адвокат Роман Шпирка.

Протягом тренінгу учасників супроводжувала експертка групи – Вікторія Мітько, голова ВГО «Всеукраїнське об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу».

Ключовими складовими модулю стали такі блоки питань:

  • Складна та токсична комунікація
  • Ефективні переговори
  • Виступ в суді
  • Робота зі свідками

Варто зазначити, що Програма другого модуля була вдосконалена тренерами та експертами модуля за участі команди Програми на підставі опитувань учасників 2017 та 2018 років.

ФОТОЗВІТ

***

Програма «Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті. 

Програма «Адвокат майбутнього» була започаткована у 2016 році і вперше реалізована у рамках проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що виконується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги. Наразі вона впроваджується і розвивається за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Громадською організацією «Адвокат майбутнього» у партнерстві з Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів БПД.