Ефективна Заключна Промова: Інфографіка

Один з міжмодульних заходів програми «Адвокат Майбутнього» присвячений темі «Мистецтво поводження в судовому засіданні». Якщо ви не змогли особисто пройти цей тренінг, або прочитати підсумок Юридичної Газети, пропонуємо вам інфографіку за порадами федерального прокурора зі США Джона Енгстрома про шість ключових правил ефективної заключної промови:

Якщо ви бажаєте взяти участь у міжмодульних заходах програми «Адвокат Майбутнього» — слідкуйте за оголошеннями.

«Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.