Літнє чтиво від “Адвоката Майбутнього”: лідерство, менторство та етика

А ви читаєте у відпустці? Ось чесно. Інколи береш на відпочинок книгу, а, врешті, виходить так, як на ілюстрації. Але ми прийняли виклик і сформували для вас таку підбірку, від якої ви не зможете відірватися!

Тема нашої підбірки: сучасне розуміння лідерства, менторство та етика адвоката. Саме ці знання опановували на третьому модулі Програми «Адвокат Майбутнього», який нещодавно завершився для другої сотні учасників .

Якщо ви бажаєте професійно розвиватися — ця інформація вам допоможе. Але вона не замінить участі у Програмі, тож не проґавте майбутніх анонсів!

Матеріали підібрали наші тренери та експерти, а це означає, що вони мають найвищий ґатунок якості.

Тож, приймайте виклик літературою на пишіть нам про свої враження!

Лідерство та менторство:

Професійний розвиток адвоката:

Незалежність адвоката та правосуддя: 

Відео матеріали:

Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти. Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 років за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. Погляди учасників та експертів Програми не обов’язково збігаються з офіційною позицією партнерів Програми «Адвокат Майбутнього».