Тренери Четвертого Модуля Програми

Учасники Програми «Адвокат Майбутнього» вже скоро розпочнуть навчання на четвертому модулі в місті Одеса! Адвокати будуть працювати як завжди над важливими та актуальними темами. А саме: зв’язки з громадськістю та медіа; адвокація. Не будемо поки відкривати всі таємниці модуля. Але ми готові вже зараз представити тренерів четвертого модуля.

ТЕТЯНА ТРОЩИНСЬКА

Тренерка з комунікативних та медіа-навичок. Ведуча програм та члениня редакційної ради Громадського радіо. Докторка наук з державного управління, доцент, доцент кафедри публічного управління та публічної служби Національної Академії державного управління при Президентові України. Медіаторка та фахівчиня з переговорних навичок за Гарвардською методикою  та сенситивного інтерв’ю. Авторка монографії, наукових публікацій, підручників і посібників з ефективної комунікації. Має 25-річний стаж роботи в аудіовізуальних ЗМК. З них, окрім репортерської та редакторської роботи: 7 років – заступником головного редактора ТСН («Студія «1+1»).

Спеціалізуюсь в тренінгах: Лідерство та ефективна комунікація; Публічні виступи та  взаємодія зі ЗМІ; Стратегічні комунікації в публічному секторі;Конфлікт-менеджмент.

ЛАРИСА ДЕНИСЕНКО 

Правозахисниця, адвокатка, медійниця, письменниця. Телеведуча, авторка
програми «Документ» на каналі 1+1 (2006 – 2010 роки). Ведуча прямих ефірів на Громадському радіо (2014 – дотепер). Авторка авторської радіопрограми «Ген справедливості» на Громадському радіо. Есеїстка в численних засобах масової інформації. Експертка проекта «Суд людською мовою». Експертка з питань адвокації та протидії торгівлі людьми Міжнародної організації з питань міграції в Україні. Членкиня спільної медійно-суддівської робочої групи «Синергія для співпраці та змін», що має на меті створити та виписати правила співпраці судової влади та змі. Голова Наглядової ради ГО Центр.ЮА. Голова Громадської платформи розвитку української системи безоплатної правової допомоги. Голова Наглядової ради ГО «Мережа правового розвитку». Співзасновниця Асоціації жінок-юристок України. Має відзнаку Верховного Суду України «За вірність закону». Посланниця доброї волі ООН в Україні.

Збірки/книги/посібники: ПРОти НАСильства», адвокаційна збірка протидії домашньому насильству в Україні; Інноваційного он-лайн посібника для дітей з медіаграмотності; Посібник з адвокації для провайдерів правової допомоги; Правозахисна соціальна книга для дітей про різні родини в Україні «Майя та її мами»; Посібник з гендерно-чутливої журналістики.

ЯРОСЛАВ ЮРЧИШИН
Виконавчий директор Transparency International Ukraine. Має багаторічний досвід організації кампаній громадського лобіювання, політичної експертизи та аналізу політики. На громадських засадах був радником Секретаря Ради національної безпеки та оборони України, помічником-консультантом народного депутата України Лесі Оробець. Має досвід спеціаліста із зв’язків з владою Інвестиційного банку «Фенікс-Капітал», керівника служби помічників голови секретаріату організації Фундація регіональних ініціатив «ГАРТ», тренера з питань традиційних та нових медіа Інституту політичної освіти та політичного експерта Національного круглого столу «Порозуміння заради європейського майбутнього». Керівник напрямку підготовки та обговорення реформ Центру Реформ Інституту розвитку суспільних інновацій.

 

Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти. Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 років за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. Погляди учасників та експертів Програми не обов’язково збігаються з офіційною позицією партнерів Програми «Адвокат Майбутнього».