Четверта Група Пройшла Навчання на Третьому Модулі Програми

6 — 8 жовтня 2017 року четверта група Програми «Адвокат Майбутнього (далі – Програми) пройшла в Харкові третій модуль, який присвячений надзвичайно важливій та актуальній темі темі «Комунікація в адвокатській спільноті».

«Початок третього модуля для вашої групи співпав з надзвичайно важливою подією – стартом набору на другий етап Програми! Нам надзвичайно приємно, що ваші відгуки про Програму допомагають нам залучити до конкурсного відбору наступної «сотні» кращих. А вас очікують ще два модулі і я бажаю отримати максимум знать та задоволення на них!» – розпочала тренінг вступним словом менеджерка Програми Дар’я Писаренко.    

З учасниками працювали тренер Ірина Глущенкова та експерт – модератор третього дня модуля – адвокат Юлія Лісова. Супроводжували процес експерти Програми — Олександра Яновська та Андрій Костін.

Теми триденного тренінгу охопили наступні питання:

Сучасне розуміння лідерства (лідерство як сучасний підхід до управління та ведення змін);

Розвитку команди та лідерство; стилі управління (по Д. Гоулмену); Ведення змін: етапи та фактори, що впливають на зміни;

Менторство та зворотній зв’язок;

Перемовини на основі інтересів;  

Постійне порфесійне навчання та розвиток адвокатів;

Етика спілкування між адвокатами;

Особливості спілкування адвокатів у соціальних мережах;

Незалежність адвоката та правосуддя.

«Неймовірно надихає сама атмосфера тренінгу, яку створюють і учасники Програми – Адвокати Майбутнього, і організатори. Мене вражає, в якій кількості ми генеруємо під час тренінгу важливі та цінні ідеї для розвитку Адвокатури Майбутнього» – зазначив учасник Програми.

Теми лідерства, менторсва та наставництва в адвокатурі надзвичайно зацікавили учасників: «Після третього модуля мені доведеться повністю переосмислити свою співпрацю зі стажистами та помічниками. Тепер я по іншому дивлюсь на питання лідерства в адвокатурі. А на питання «Чи повинен справжній лідер вирощувати навколо себе лідерів?» я відповім виключно – «Так!» – зауважила учасниця Програми по закінченню тренінга.

З фотозвітом тренінгу можна ознайомитися за посиланням.

Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти. Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 років за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. Погляди учасників та експертів Програми не обов’язково збігаються з офіційною позицією партнерів Програми «Адвокат Майбутнього».