Четверта група ІІІ сотні завершила перший модуль

Протягом 19-21 квітня 2019 року ІV група третьої сотні Програми «Адвокат майбутнього» проходила навчання на першому модулі з розвитку навичок soft skills. Група отримавши кодову назву G12, оскільки стала дванадцятою за рахунком групою, яка навчається у Програмі.

Програма першого модуля була вдосконалена тренеркою та експертами модуля за участі команди Програми на підставі опитувань учасників 2017 та 2018 років.

З учасниками працювала сертифікована бізнес-тренерка Світлана Савчук, а у якості асистента їй допомагала випускниця першої сотні Програми Людмила Гриценко. Адвокати проходили навчання у модулі під пильним оком експерта Програми Андрія Костіна.

Під час модулю адвокати розвивали такі навички та знання:

  • Управління очікуваннями та налагодження двосторонньої комунікації. Інтерв’ю та консультування клієнта, роз’яснення ролі адвоката;
  • Етика спілкування з клієнтом, обов’язки адвоката перед клієнтом;
  • Надання рекомендацій клієнтові та звітування перед клієнтом;
  • Управління емоціями та стресом. Робота з професійним вигоранням;
  • Розуміння ролі адвоката у просуванні рівного доступу до правосуддя.

Надалі на учасників третьої сотні влітку чекає другий модуль на тему: «Взаємодія адвоката з судом та іншими учасниками процесу».

З фотозвітом тренінгу можна ознайомитися за посиланням.

***

Програма «Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті. 

Програма «Адвокат майбутнього» була започаткована у 2016 році і вперше реалізована у рамках проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що виконується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги. Наразі вона впроваджується і розвивається за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Громадською організацією «Адвокат майбутнього» у партнерстві з Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів БПД.