Експерта Програми Обрали Заступником Голови Ради Адвокатів Одеської області

Раді продовжити чудові новини від експертів та учасників Програми «Адвокат Майбутнього»!

Нагадуємо, що 23 вересня експерта Програми Андрія Костіна обрали до складу Ради адвокатів Одеської області. А учасника Програми Миколу Стоянова обрали до складу Кваліфікаційної палати КДКА Одеської області.

І вже 6 жовтня на першому засіданні Ради адвокатів Одеський області нового скликання обрала заступником голови Ради експерта Програми Андрія Костіна.

Вітаємо експерта Програми з обранням, адже це вислів довіри від адвокатів регіону. Бажаємо нескінченної енергії та наснаги на шляху розвитку адвокатури Одещини!

Раді також нагадати, що  учасників Програми обрали до органів Самоврядування Рівненщини, Кіровоградщини та Житомирщини.

 

Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти. Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 років за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. Погляди учасників та експертів Програми не обов’язково збігаються з офіційною позицією партнерів Програми «Адвокат Майбутнього».