Перша група пройшла навчання на третьому модулі Програми

8 — 10 вересня 2017 року друга група Програми «Адвокат Майбутнього» (далі – Програми) пройшла в Харкові третій модуль, який присвячений надзвичайно важливій та актуальній темі – «Комунікація в адвокатській спільноті».

«Ми вже перетнули екватор і сьогодні ваша група почне навчання новим навичкам та ви отримаєте знання з надзвичайно важливих тем для адвокатури: лідерство, наставництво, менторство. Ви також в форматі дискусії поговорите про актуальні теми: етика адвокатів, незалежність адвоката та постійний професійний розвиток. Бажаю вам отримати задоволення та максимум користі від тренінгу», – зазначив у своїй вступній промові керівник Програми Андрій Вишневський.   

З учасниками працювали тренер Ірина Глущенкова та експерт – модератор третього дня модуля – адвокат Юлія Лісова. Супроводжували процес експерти Програми — Сергій Гончаренко та Андрій Костін.

Теми триденного тренінгу охопили наступні питання:

Сучасне розуміння лідерства (лідерство як сучасний підхід до управління та ведення змін); 

Розвитку команди та лідерство; стилі управління (по Д.Гоулмену); Ведення змін: етапи та фактори, що впливають на зміни; 

Менторство та зворотній зв’язок; 

Перемовини на основі інтересів; 

Постійне порфесійне навчання та розвиток адвокатів;

Етика спілкування між адвокатами;

Особливості спілкування адвокатів у соціальних мережах;

Незалежність адвоката та правосуддя.

Адвокати-учасники зазначили, що новим для них була тема адаптивного лідерства: «Особливо мене вразило, що поняття лідерства вже давно переосмислене та пройшло свою еволюцію. Лідерство може бути притаманне майже всім сферам діяльності, в тому числі адвокатурі»

«На третьому модулі ми працювали над проектом «Стратегія розвитку адвокатури». Мені приємно усвідомлювати, що всі ми – Адвокати Майбутнього – маємо бажання та можливості до змін в Адвокатурі на краще. Сьогодні я відчула в нас єдність. Ми зможемо всією адвокатською спільнотою розробити цей документ і вже потім імплементувати його», – зауважила учасниця Програми по закінченню тренінга.

З фотозвітом тренінгу можна ознайомитися за посиланням.