ВРП Рекомендує Призначити Олександру Яновську Суддею Верховного суду

9 листопада Вища рада правосуддя ухвалила рішення про внесення Президенту України подання про призначення суддею Касаціцного кримінального суду в складі Верховного Суду докторку юридичних наук, професорку кафедри правосуддя КНУ ім. Т. Шевченка, суддю ad hoc ЄСПЛ та експертку Програми «Адвокат Майбутнього» Олександру Яновську.

«Зміни ніколи не відбуваються самі по собі. Від кожного з нас залежить, чи бути змінам. Я вірю в те, що  я зможу продовжити змінювати майбутнє нашої правової системи на краще, працюючи вже в системі судової гілки влади» – прокоментувала рішення Олександра Яновська.

Програма «Адвокат Майбутнього» щиро вітає пані Олександру з такою важливою перемогою для всього судочинства України. Надзвичайно важливо, що серед правників, які були обрані за допомогою конкурсу, є судді, науковці та представники адвокатури України.

Також нагадуємо, що Вища рада правосуддя рекомендувала на посаду судді ВС учасника Програми Сергія Жукова. Пишаємося співпрацею в рамках Програми!

Спільнота Програми «Адвокат Майбутнього» вітає переможців одного з найважливіших конкурсів для країни і бажає наснаги, завзятості та стійкості у подальшій суддівській діяльності! Покладаємо на вас велику надію.

Раді також повідомити, що учасники Програми «Адвокат Майбутнього» наразі приймають участь в конкурсному доборі на посади суддів перших інстанцій. Чекайте незабаром добрих новин)