Адвокати Майбутнього Серед «Нових Лідерів»

Чотири випускники програми «Адвокат Майбутнього» беруть участь у проекті «Нові Лідери». Валерія Коломієць, Андрій Осіпов, Микола Касьян та Марина Старовойтова спробують свої сили у національному телепроекті.

Для того, щоб потрапити до «Нових Лідерів», учасники представляли свої програмні цілі — проекти, які покликані вирішити певні проблеми у суспільстві.

Так Валерія Коломієць пропонує механізм впровадження верховенства права та справедливого суду в Україні. «Участь у проекті це чудовий спосіб донести свої ідеї і напрацювання до широкого кола людей, знайти партнерів та однодумців», розповідає учасниця.

Андрій Осіпов планує запровадити в Україні повноцінну систему суду присяжних з метою вдосконалення механізму стримувань і противаг, передачі монополії на справедливість до суспільства, підвищення цікавості до суду та суті судочинства, розвитку правозастосування.

Для Миколи Касьяна основним завданням на проекті буде реалізація «Школи права», яка навчатиме дітей та підлітків розумінню права та формуватиме їх правосвідомість. «Програмна мета проекту — це виховання поваги до права як соціальної цінності, формування стійких навичок  застосування права у повсякденному житті», зазначив Микола.

Марина Старовойтова прийшла на проект з ідеєю впровадження єдиних етичних стандартів для правників для формування спільної свідомості та поглядів. «Передумовою впровадження нових якісних змін є відновлення довіри до правників. Я вірю в те, що довіра суспільства до правників стане дуже високою», поділилась сподіваннями Марина.

Вітаємо адвокатів з таким важливим новим починанням і бажаємо успіху у реалізації їхніх проектів. Слідкувати за проектом можна буде восени на каналі ICTV.

Погляди, представлені у цій статті не є офіційною позицією програми «Адвокат майбутнього», її партнерів та організаторів.

«Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.