П’ята Група Пройшла Третій Модуль

18 — 20 травня 2018 року п’ята група програми «Адвокат Майбутнього» розпочала навчання на третьому модулі, який присвячений надзвичайно важливій та актуальній темі комунікації в адвокатській спільноті.

Протягом модулю учасники досліджували сучасне розуміння лідерства, його важливість для адвокатури. Також адвокати розглядали модель компетентностей для адвоката-лідера та роль менторства в адвокатській спільноті. Учасники навчалися правильно впроваджувати зміни, і, вже традиційно, обговорювали етичні аспекти комунікації в адвокатській спільноті та постійний професійний розвиток адвоката.

Відкрив модуль керівник Програми Андрій Вишневський, який також виступив у якості експерта. Окрім цього, адвокат та засновник ЮФ “Василь Кісіль і партнери” Василь Кисіль відверто поспілкувався з учасниками з програми у форматі дискусії на теми модуля.

Протягом навчання з учасниками працювала тренерка Ірина Глущенкова. Супроводжували процес експерти програми — Юлія Лісова, Ольга Жуковська та Володимир Сущенко.

«Особисто для себе їду з тренінгу з багатьма питаннями, відповіді на які буду шукати далі. Тема лідерства була надзвичайно цікавою в аспекті адвокатури. Адже багато років адвокатської практики та спілкування в спільноті переконували мене, що адвокату лідерство не потрібно» — поділився враженнями учасник п’ятої групи.

«Третій модуль змусив мене акумулювати всі знання, отримані мною на перших двох. Ми підіймали такі питання комунікації в адвокатській спільноті, важливість яких є очевидною! Головне вже з завтра почати імплементацію отриманих знань у всіх сферах нашої адвокатськї діяльності» — зауважила адвокатка-учасниця програми.

З фотозвітом тренінгу можна ознайомитися за посиланням.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.