Вітання з Днем Незалежності Сполучених Штатів Америки!

Від імені всіх учасників та команди Програми “Адвокат Майбутнього” щиро вітаємо американських колег та партнерів з національним святом – Днем Незалежності!

Ми надзвичайно цінуємо внесок американських колег в розвиток Програми “Адвокат Майбутнього”, вдячні за підтримку наших ідей та ініціатив.

Бажаємо народу Сполучених Штатів Америки процвітання та постійного утвердження цінностей демократії та миру.

Довідково

День незалежності – головне свято Сполучених Штатів Америки, яке святкують 4 липня. Цього дня 1776 року 13 штатів підписали Декларацію Незалежності від Британської імперії і перестали бути колоніями. Це був перший крок до визнання Америки самостійною державою.

Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти. Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 років за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. Погляди учасників та експертів Програми не обов’язково збігаються з офіційною позицією партнерів Програми «Адвокат Майбутнього».