Адвокати Майбутнього підкорили три гірські вершини

27-29 липня 2018 року учасники Програми «Адвокат Майбутнього» підкорювали три вершини українських Карпат.

Сімнадцять адвокатів з різних міст країни разом з командою Програми «Адвокат Майбутнього» долали перешкоди, високі підйоми та круті спуски, харчувалися біля костра, пили джерельну воду, збирали гриби, «об’їдалися» чорницею, і, на додачу до цього, отримали засмаглі обличчя, незабутні враження та нових друзів.

Протягом трьох днів адвокати здійснювали сходження на вершини трьох гір: Хом’як, Синяк та Малі Горгани. Стартували в похід від водоспаду Гук та завершили в Буковелі.

Групу не зупиняв ні дощ, який заставав зненацька, ні сонце, яке гріло сильніше, ніж зазвичай, ні важкі рюкзаки зі спорядженням.  Вони йшли впевнено та дружньо, підстраховуючи та подаючи руку допомоги в складні моменти підйомів.

Програма «Адвокат Майбутнього» спрямована на формування лідерських якостей у адвокатів, зміцнення командної роботи та витримки, що стає в пригоді не лише в професійній діяльності, але й повсякденному житті при доланні будь-яких перешкод та досягненні цілей.

ФОТОЗВІТ походу – за посиланням.

***

«Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.