Співініціатор Програми Денис Бугай балотується у Президенти АПУ

15 лютого 2019 року співініціатор Програми «Адвокат майбутнього» Денис Бугай оголосив про своє рішення балотуватися на пост Президента Асоціації правників України.

Кандидатуру Дениса Бугая висунули тринадцять членів АПУ, серед яких голови відділень та комітетів. Адвокат балотується на посаду очільника організації, маючи за спиною чотири роки роботи у якості Президента та декілька каденцій у якості члена Правління.

За процедурою, кандидатура президента виноситься на голосування спільно з кандидатурою віце-президента. На посаду віце-президента АПУ подана кандидатура Артема Стоянова, члена Правління АПУ, старшого партнера Юридичної групи LCF.

Принагідно пропонуємо всім адвокатам, які є членами Асоціації правників України, подавати свої кандидатури у члени Правничої асамблеї та здійснювати своє волевиявлення на виборах.

***

Програма «Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті. 

Програма «Адвокат майбутнього» була започаткована у 2016 році і вперше реалізована у рамках проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що виконується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги. Наразі вона впроваджується і розвивається за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Громадською організацією «Адвокат майбутнього» у партнерстві з Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів БПД.