G11 Розпочала навчання у Програмі

12-14 квітня 2019 року ІІІ група третьої сотні Програми «Адвокат майбутнього» розпочала навчання з розвитку навичок soft skills. За традицією, група отримала кодову назву G11.

Перший модуль був присвячений комунікації з клієнтом. Учасники працювали над такими важливими темами під час роботи з клієнтом, як: налагодження двосторонньої комунікації; інтерв’ювання та консультування клієнта; планування справи та стратегії; а також з’ясовували роль адвоката у просуванні рівного доступу до правосуддя та питання етики спілкування та обов’язки адвоката перед клієнтом. Що не менш важливо, учасники навчалися управляти емоціями та стресом.

Керівник програми Андрій Вишневський відкрив роботу модулю та розповів учасникам про витоки програми та про те, що чекатиме їх попереду. Серед гостей модулю учасники вітали Олену Кустову, менеджерку програм та радницю з правових питань Посольства США в Україні.

З учасниками працювала сертифікована бізнес-тренерка Світлана Савчук, а у якості асистента їй допомагала випускниця Програми Людмила Гриценко. Учасники проходили навчання у модулі під пильним оком експерта Програми Дмитра Кухнюка.

З фотозвітом тренінгу можна ознайомитися за посиланням.

***

Програма «Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті. 

Програма «Адвокат майбутнього» була започаткована у 2016 році і вперше реалізована у рамках проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що виконується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги. Наразі вона впроваджується і розвивається за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Громадською організацією «Адвокат майбутнього» у партнерстві з Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів БПД.