Андрій Вишневський став новим головою Правління ТІ Україна

На зборах Правління  Трансперенсі Інтернешнл Україна, які відбулися 27 червня, було обрано нового голову Правління. Ним став Андрій Вишневський, виконавчий директор ГО «Адвокат майбутнього». Андрій є членом Правління ТІ Україна з грудня 2018 року.

Андрій Вишневськой – адвокат, експерт у сфері реформи державної служби та органів юстиції. Має 13-річний досвід роботи на керівних посадах у центральних органах виконавчої влади України. З 2017 року – національний консультант Ради Європи, ОБСЄ та ООН, громадський діяч та один із співініціаторів Програми «Адвокат майбутнього».

На думку Андрія Вишневського, поточні напрямки діяльності ТІ Україна є актуальними і відповідають суспільним потребам. Але деякі з аспектів діяльності можуть бути розширені і сфокусовані на нових пріоритетах. Це стосується, насамперед, але не вичерпно, таких напрямів, як антикорупційна інфраструктура, комунікаційні кампанії та прозорі міста.

Нагадаємо, що Трансперенсі Інтернешнл Україна – акредитований представник глобального руху Transparency International, що комплексно підходить до розробки і впровадження змін задля зниження рівня корупції. Правління TІ Україна – керівний орган організації, який розглядає та затверджує напрями діяльності організації, щорічний бюджет і робочий план, ухвалює програмні документи.

Від імені команди та всієї спільноти адвокатів майбутнього вітаємо Андрія Вишневського з обранням та бажаємо натхнення та успіхів у роботі!

***

Програма «Адвокат майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті. 

Програма «Адвокат майбутнього» була започаткована у 2016 році і вперше реалізована у рамках проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що виконується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги. Наразі вона впроваджується і розвивається за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Громадською організацією «Адвокат майбутнього» у партнерстві з Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів БПД.