«Право на землю» – лекція для БФ Життєлюб

Адвокати майбутнього активно долучаються до правопросвітницьких ініціатив та на практиці доводять – великі зміни починаються з маленьких щоденних справ.

14 серпня 2019 року випускник другого сезону програми «Адвокат майбутнього» Олексій Шамов провів лекцію на тему «Право на землю» для підопічних Благодійного фонду «Життєлюб». Олексій вже вдруге проводить лекції для БФ Життєлюб і, судячи з відгуків та запитань слухачів та слухачок, є попит і на третю лекцюю в продовження теми.

Під час лекції Олексій працював зі слухачками та слухачами над наступними темами:

  • Які перші, легкі кроки маємо зробити для реального отримання землі у власність;
  • Як розумно розпоряджатися землею.

Від імені програми дякуємо Олексію за висвітлення актуальної теми та приділений час.

 

Спільноти об’єднуються навколо цінностей. «Доступність права і правосуддя» та «Служіння суспільству та цілям справедливого правосуддя» – одні з фундаментальних цінності Програми «Адвокат Майбутнбого». Ми віримо у життєву необхідність кожного бути обізнаним про свої права, мати можливість їх реалізації та захисту і активно користатись цією можливістю. Ми переконані, що адвокатура є важливим суспільним інститутом та невід’ємною складовою системи правосуддя, і це накладає на неї особливу відповідальність перед суспільством.

Програма «Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті. 

Програма «Адвокат майбутнього» була започаткована у 2016 році і вперше реалізована у рамках проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що виконується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги. Наразі вона впроваджується і розвивається за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Громадською організацією «Адвокат майбутнього» у партнерстві з Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів БПД.