Одинадцята група пройшла навчання на другому модулі програми

Протягом 16-18 липня 2019 року одинадцята група (G11) третього сезону «Адвокат майбутнього» пройшла навчання на другому модулі Програми.

Адвокати продовжували роботу над ефективною комунікацію. Цього разу – з судом та іншими учасниками процесу.

Тренерами модулю стали Світлана Савчук, сертифікована бізнес-тренерка з 15-річним стажем роботи у галузі бізнес-освіти та Пітер Ярош, радник з правових питань Департаменту юстиції США в Посольстві США в Україні.

Асистенткою тренерки Світлани Савчук стала випускниця другого сезону Програми, адвокатка Тамара Бугаєць. Асистентом Пітера Яроша став випускник другого сезону Програми, адвокат Роман Шпирка.

Протягом тренінгу учасників супроводжував експерт групи – Дмитро Кухнюк, адвокат, кандидат юридичних наук, доцент кафедри нотаріального та виконавчого процесу і адвокатури юридичного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка, керуючий партнер Адвокатського об’єднання «Мельник, Кухнюк і Партнери».

Ключовими складовими модулю стали такі блоки питань:

  • Складна та токсична комунікація
  • Ефективні переговори
  • Виступ в суді
  • Робота зі свідками

Варто зазначити, що Програма другого модуля була вдосконалена тренерами та експертами модуля за участі команди Програми на підставі опитувань учасників 2017 та 2018 років.

ФОТОЗВІТ

Програма «Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті. 

Програма «Адвокат майбутнього» була започаткована у 2016 році і вперше реалізована у рамках проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що виконується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги. Наразі вона впроваджується і розвивається за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Громадською організацією «Адвокат майбутнього» у партнерстві з Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів БПД.