11 група пройшла навчання на ІІІ модулі програми

Протягом 29 листопада – 1 грудня 2019 року одинадцята група (G11) третього сезону «Адвокат майбутнього» пройшла навчання на третьому модулі Програми.

Адвокати продовжували роботу над ефективною комунікацію. Цього разу – в адвокатській спільноті.



Тренеркою модулю стала Світлана Савчук, сертифікована бізнес-тренерка з 15-річним стажем роботи у галузі бізнес-освіти. Асистент Світлани Савчук  –  випускник другого сезону Програми, адвокат Роман Шпирка, тренер системи БПД. Роман пройшов  тренінг для тренерів (ТоТ) з розвитку навичок роботи із вразливими групами клієнтів системи БПД, який був організований проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні» разом з Координаційним центром з надання правової допомоги. Також Роман є модератором третього дня тренінгу.

Тренером модуля також став Борис Даневич, адвокат, партнер Danevych.Law, співголова Комітету з питань охорони здоров’я Американської торговельної палати в Україні, засновник Life Sciences Talks.

Протягом тренінгу учасників супроводжував експерт групи – Дмитро Кухнюк, адвокат, керуючий партнер «Мельник, Кухнюк і Партнери, АО», к.ю.н., доцент кафедри нотаріального та виконавчого процесу та адвокатури КНУ ім. Тараса Шевченка. 

Ключовими складовими модулю стали такі блоки питань:

  • Лідерство в адвокатській спільноті.
  • Управління змінами.
  • Менторство та наставництво.
  • Незалежність адвоката. Постійний професійний розвиток.
  • Етика адвоката в комунікації в адвокатській спільноті.

Варто зазначити, що Програма третього модуля була вдосконалена тренерами та експертами модуля за участі команди Програми на підставі опитувань учасників 2017 та 2018 років.

 

ФОТОЗВІТ

Програма «Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті. 

Програма «Адвокат майбутнього» була започаткована у 2016 році і вперше реалізована у рамках проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що виконується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги. Наразі вона впроваджується і розвивається за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Громадською організацією «Адвокат майбутнього» у партнерстві з Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів БПД.