Адвокати Майбутнього в Комітетах Ради Адвокатів Одеської Області

Рада адвокатів Одеської області обрала заступником голови Комітету господарського права і процесу випускника програми «Адвокат Майбутнього» Ростислава Молодецького, керуючого партнера АО «FRANKLIN SAIROS». 

«З урахуванням останніх змін до господарського процесуального кодексу України, обговорення питань застосування норм оновленого господарського процесу на практиці у професійному середовищі та підвищення кваліфікації адвокатів у цій сфері наразі є дуже актуальним. Сподіваємось, що розширення складу Комітету дозволить збільшити кількість заходів та долучити ще більше колег до обговорення професійних питань, які цікавлять адвокатів», — розповів Ростислав Молодецький.

 

Також учасниця програми Ірина Гроза увійшла до складу Комітету захисту професійних прав адвокатів і реалізації гарантій адвокатської діяльності.

 

Вітаємо колег із призначенням і бажаємо успіхів, натхнення та реалізації усіх поставлених цілей в рамках діяльності комітетів Ради адвокатів Одеської області.

«Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.