Адвокати майбутнього обрані до ради Відділення АПУ у Львівській області

Випускники Програми «Адвокат Майбутнього» Ганна Лиско, Роман Шпирка та Дмитро Швець були обрані до складу ради Відділення АПУ у Львівській області.

За статутом організації, рада відділення є колегіальним органом управління, яка обирається членами відповідного відділення Асоціації строком на два роки.

Від імені спільноти Програми «Адвокат Майбутнього» вітаємо колег та бажаємо успіху в реалізації своїх планів та задумів!

План діяльності Віддлення АПУ у Львівській області на перше півріччя 2019 року

***

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org

«Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Протягом 2018 року програма за продовження канадської підтримки була суттєво доопрацьована та удосконалена за допомоги Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні. Організатором Програми є ГО «Адвокат майбутнього»  у партнерстві з Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу. Спільнота випускників Програми включає понад 200 адвокатів з усіх регіонів України.