Адвокати Майбутнього передають набуті знання

Регіональний центр надання безоплатної вторинної правової допомоги в Сумській області організував зустріч  адвокатів з метою підвищення професійної кваліфікації. Учасники Програми «Адвокат Майбутнього» з Сумської області Олексій Назаренко, Ольга Сінько та Олена Сомок виступили доповідачами і ознайомили колег з історією Програми, її організаторами та основною місією.

Об’єднавши зусилля, адвокати поділилися отриманими на модулях знаннями та матеріалами із 20 колегами, що бажали підвищити свій професійний рівень.

 

Присутні на тренінгу активно обговорювали необхідність отримання адвокатами не тільки фундаментальних знань, а й гнучких навичок, зокрема, у роботі з клієнтами. Серед іншого, гостро стояли питання проблем переговорів та токсичних комунікацій і шляхи їх вирішення, опрацьовані раніше в рамках Програми.

Важливо, що Олексій, Ольга та Олена під час тренінгу дотрималися всіх обов’язкових правил розповсюдження матеріалів.

Програма «Адвокат Майбутнього» радо вітає таку ініціативу учасників! Нам надзвичайно приємно, що знання, отримані на Програмі, стали корисними та доступними адвокатам регіону. Сподіваємось на подальшу співпрацю щодо розповсюдження навичок, знань та матеріалів учасниками Програми з дотриманням правил розповсюдження.

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org.