Адвокати майбутнього подані для призначення на посади суддів!

18 березня 2019 року Вища рада правосуддя ухвалила внести подання Президентові України про призначення на посади суддів Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду та Вищого антикорупційного суду.

Серед цього переліку – чотири представники спільноти адвокатів майбутнього: Віктор Ногачевський, Микола Глотов, Віра Михайленко та Олег Федоров!

Від імені організаторів та спільноти Програми «Адвокат Майбутнього» вітаємо колег з перемогою та бажаємо успішної роботи на посаді! Впевнені, що набуті навички під час навчання у Програмі стануть вам у нагоді.

Ми пишаємося вашими здобутками та віримо у те, що саме адвокати майбутнього привнесуть якісні зміни в здійснення правосуддя в нашій країні.

***

Програма «Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті. 

Програма «Адвокат майбутнього» була започаткована у 2016 році і вперше реалізована у рамках проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що виконувався Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги. Наразі вона впроваджується і розвивається за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Громадською організацією «Адвокат майбутнього» у партнерстві з Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів БПД.