Адвокати Майбутнього Поділилися Порадами для Успішного Судового Виступу

 

Чи достатньо трьох хвилин у судових дебатах для захисту прав людини? Про що говорити в першу чергу? Як бути почутим? Ці та інші питання розібрали адвокати майбутнього Дмитро Яценко та Дмитро Гладкий для команди адвокатського об’єднання «Гладкий, Яценко та партнери».

Повернувшись із другого модуля програми  «Адвокат Майбутнього», який присвячений темі «Взаємодія адвоката з судом та іншими учасниками процесу», адвокати поділились з колегами отриманими знаннями та наголосили на ключових елементах у складанні та виголошенні успішної промови:

  • ставити в центр уваги людину
  • бути послідовними та системними
  • бути лаконічними
  • використовувати ораторське мистецтво та розставляти акценти у виступі
  • розповідати коротку довершену історію.

Також учасники розповіли про універсальну пораду для виступу у суді: завжди дотримуватись правил адвокатської етики.

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org.

«Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.