Адвокати Майбутнього Провели Тренінги для Працівників Центрів БПД

17 травня у регіонах розпочалися каскадні дводенні тренінги з розвитку навичок роботи з вразливими групами клієнтів системи БПД.

Треніги проводять адвокати, які пройшли тренінг для тренерів в квітні цього року. Підготовка тренерів, як і каскадні тренінги, відбуваються за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» та у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги.

17-18 травня тренерки-адвокатки та випускниці Програми «Адвокат Майбутнього»  Наталія Радушинська та Євгена Шара провели тренінг у місті Житомир, Христина Кіт – у місті Львів, а Людмила Гриценко та Тамара Бугаєць – у місті Дніпро.

Учасники тренінгів – працівники центрів БПД, які здійснюють консультування та представництво інтересів клієнтів. Вже на наступному тижні заплановано проведення каскадних тренінгів у містах Харків, Вінниця та Луцьк.

Тренінг з розвитку навичок (soft skills) є унікальним продуктом, що розроблений командою експертів та спрямований на розвиток практичних навичок роботи з вразливими клієнтами, зокрема, налагодження ефективної комунікації, емпатичного слухання, інтерв’ювання та консультування тощо, а також врахування етичних та ціннісних аспектів під час роботи з клієнтами, які слугують підґрунтям для якісного надання правової допомоги та захисту прав людини.

 

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org.

«Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.