Адвокати майбутнього стали тренерами адвокатів БПД

27 жовтня 2018 року завершився другий цикл каскадних тренінгів з розвитку навичок роботи (soft skills) з вразливими групами клієнтів системи Безоплатної правової допомоги (БПД). Починаючи з липня, за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» та у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги, було проведено 22 тренінги, в яких взяли участь 320 адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу вразливим верствам населення в усіх регіонах України.

Серед інших тренерами та тренерками цих тренінгів стали адвокати та адвокатки майбутнього. А саме: Володимир Бондар, Тамара Бугаєць, Людмила Гриценко, Артем Донець, Денис Лінчевський, Андрій Миланич, Христина Кіт, Володимир Кондур, Наталія Радушинська Андрій Сітніков,  Микола Стоянов, Євгена Шара та Роман Шпирка. Пишаємося вами!

Ми раді, що члени нашої спільноти діляться своїми знаннями та досвідом, і що знання, отримані завдяки участів Програмі, стали в нагоді.

Нагадуємо, що розробка тренінгу, навчання тренерів (ТоТ) та проведення тренінгів у регіонах відбувалися за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» та у партнерстві з Координаційний центр з надання правової допомоги.

Тренінг «Розвиток навичок роботи з вразливими групами клієнтів БПД»  є унікальним продуктом, який розроблений командою канадських та українських експертів, спрямований на розвиток практичних навичок роботи (soft skills) з вразливими клієнтами, зокрема, налагодження ефективної комунікації, емпатичного слухання, врахування бар’єрів для сприйняття тощо, а також врахування етичних та ціннісних засад роботи адвоката при взаємодії з клієнтом, що слугують підґрунтям для якісного надання правової допомоги та захисту прав людини.

***

«Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.