Адвокатку Майбутнього Наталію Радушинську обрано головою КДКА Житомирщини

Неймовірно приємно продовжувати вітати Адвокатів Майбутнього з обраням до органів адвокатського самоврядування!

30 вересня на щорічній звітно-виборної конференції та зборах адвокатів Житомирської області обирали керівників Ради адвокатів та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Житомирської області.

Новообраним головою Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Житомирської області стала адвокатка, учасниця Програми «Адвокат Майбутнього»,  заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Наталія Радушинська. Важливо, що це вперше за історію адвокатського самоврядування Житомирщини до керівного органу обрали жінку!

Впевнені, що саме за Вашої участі, адвокатське самоврядування України успішно розвиватиметься. Сподіваємося, що набуті навички та досвід, отримані у Програмі Адвокат Майбутнього тільки допоможуть. Бажаємо натхнення та сил!

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org.