Анна Лиско Навчає Адвокатів Медіації

Протягом лютого-квітня 2018 року учасниця другої сотні програми «Адвокат Майбутнього» Анна Лиско разом з президенткою Української академії медіації Тетяною Барабаш провела інформаційно-ознайомчі семінари для адвокатів про інструмент медіації.

Заходи відбулися за підтримки Української академії медіації в межах проекту «Підвищення поінформованості суддів та адвокатів щодо медіації та обізнаності громадян про медіацію для покращення доступу до правосуддя та підвищення ефективності судової влади». Проект реалізується за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в межах Програми «Нове правосуддя».

Під час семінарів адвокатів ознайомили з процедурою медіації, перевагами, особливостями та перспективами її правого врегулювання в Україні. Також учасникам показали відмінності між медіацією та процедурою врегулювання спору за участю судді і розповіли про переваги, які надають навички медіатора адвокатові. Також Анна Лиско пояснила, які техніки з медіації можуть сприяти комунікації адвоката з клієнтами, з опонентами, з колегами, з партнерами, в суді та про особливості роботи адвоката-медіатора.

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org.

«Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.