Артем Донець розпочинає соціальну юридичну ініціативу

Учасник Програми започаткував сервіс, який націлений на надання широким громадським колам інструменту для збору коштів та спільного фінансування ініціатив, що потребують юридичної підтримкиНародний адвокат — це спеціалізована краудфандінгова платформа для спільного фінансування юридичних послуг, яка допоможе у зборі коштів для реалізації кампаній, покликаних вирішити гострі правові та соціальні проблеми.

Сервіс співпрацює з провідними правниками, які готові відстоювати суспільні інтереси в судових установах, місцевих та центральних органах влади та будь-яких інших владних структурах.

За словами Артема, місія проекту полягає в тому, щоб надати простим людям інструмент для збору коштів і спільного фінансування ініціатив, які потребують юридичної підтримки.

«Кожен з нас, напевно, потрапляв у ситуації, де опинявся жертвою свавілля комунальних служб, органів місцевого самоврядування та державних чиновників. Вільний доступ громадян до кваліфікованої і своєчасної юридичної допомоги є одним з найважливіших принципів демократії. Також команда Народного Адвокату запрошує до співробітництва українських юристів та активістів».

Програма «Адвокат Майбутнього» підтримує такі ініціативи учасників. Ми пишаємося, що після Програми вони працюють над поліпшенням стану прав людини в Україні та їх захистом.  

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org.

Матеріал, викладений у цій статті та ініціатива учасника Програми – це особисті погляди учасника Програми. Вони не є офіційною позицією програми «Адвокат Майбутнього», Асоціації правників України, Всеукраїнського об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», Канадського бюро міжнародної освіти або Уряду Канади».