Випускник Програми увійшов до складу Громадської ради доброчесності

17 грудня 2018 року за результатами зборів представників громадських об’єднань було обрано 20 членів Громадської ради доброчесності (ГРД).

Громадську раду доброчесності утворено задля сприяння Вищій кваліфікаційній комісії суддів України у встановленні відповідності судді (кандидата на посаду судді) критеріям професійної етики та доброчесності для цілей кваліфікаційного оцінювання. Тривалість каденції новообраної Ради складає два роки.

Участь у зборах взяли представники 12 громадських об’єднань, які представили 27 кандидатів. До новообраних членів ГРД увійшов і випускник програми «Адвокат майбутнього», адвокат Дмитро Остапенко.

«Це буде одночасно цікаво, складно, насичено і відповідально. Але, переконаний, воно того варте!», – прокоментував призначення адвокат на своїй сторінці у мережі facebook.

Вітаємо Дмитра Остапенка та бажаємо успішної та цікавої роботи в просуванні якісних змін в судовій системі країни!

***

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org

«Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.