Випускник Програми у Комітеті з Питань Координації Надання Правової Допомоги Учасникам АТО

Випускник першої сотні Програми  «Адвокат Майбутнього», Олександр Кадієвський став членом комітету з питань координації надання правової допомоги учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та переселенцям при НААУ.

Комітет покликаний організувати та консолідувати адвокатську спільноту для захисту прав та законних інтересів відповідної категорії осіб, а також для залучення та координації дій адвокатів з надання правової допомоги на громадських засадах.

Окрім іншого, Олександр керує Громадською приймальнею УГСПЛ в м.Краматорськ та був у складі кваліфікаційної комісії з відбору адвокатів для системи БПД в Донецькій області.

Спільнота Програми «Адвокат Майбутнього» вітає Олександра та бажає натхнення та сил у вашій професійній діяльності. Покладаємо на вас велику надію.
Шановні учасники другої сотні, Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org.