Випускниця Ольга Ніжніченко про Досвід від Програми «Адвокат Майбутнього»

Випускниця Програми «Адвокат Майбутнього» Ольга Ніжніченко стала героїнею колонки «Історія Успіху» програми фонду Богдана Гаврилишина «Молодь змінить Україну». У своїй історії успіху адвокатка розповіла про роботу у Швейцарії та досвід від Програми «Адвокат Майбутнього»:

«Цю програму можна назвати ексклюзивною завдяки талановитому тренерсько-експертному складу, прогресивним учасникам з усіх куточків України та ретельно підібраним навчальним матеріалам. «Адвокат Майбутнього» ставить перед собою сміливу ціль — саме адвокатура України як незалежний самоврядний інститут має стати провідником до кращих світових практик у сфері правосуддя та, зрештою, «вилікувати» правову систему України від хронічних хвороб. При цьому абсолютно правильно акцент ставиться на професійній етиці адвоката, лідерстві заради захисту прав людини, soft skills роботи з клієнтом, взаємодії з судом, опонентами, іншими учасниками процесу, правилам комунікації та роботи зі ЗМІ — питаннях, яким, на жаль, не приділяється увага у національних юридичних ВНЗ, але з опанування яких, починається цивілізоване правове суспільство.»

Детальніше за посиланням.

Шановні учасники другої сотні, Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org.

Погляди представлені у цій статті, є позицією автора статті, і не є офіційною позицією Програми «Адвокат Майбутнього»,  Асоціації правників України, Всеукраїнського об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні»,  Посольства США в Україні, Канадського бюро міжнародної освіти або Уряду Канади.