Випускниці Взяли Участь в Pозробці Пам’ятки для Затриманих Щодо Порушення Права на Свободу

Учасниці першої сотні Юлія Черватюк та Ольга Семенюк долучилися до розробки інтерактивної Пам’ятки для затриманих осіб. Документ розроблений на основі 5 статті Європейської кониенції про захист прав людини і основоположних свобод. Так, Пам’ятка знайомить затриманих з їх правами та через їх розуміння допомагає уникнути порушень і роз’яснює затриманим, як потрібно себе поводити у ситуаціях обмеження свободи.

Пам’ятку розробили спільними зусиллями суддів і адвокатів у рамках проекту Української Гельсінської спілки з прав людини «Стандарти прав людини в практиці адвокатів та суддів», де експерти та учасники курсу через підвищення професійного рівня, імплементували міжнародні стандарти прав людини в національну правову систему.

З детальною інфографікою можна ознайомитись на сайті УГСПЛ,

Програма «Адвокат Майбутнього» радо вітає випускниць з таким успіхом!  Ми пишаємося, що учасники Програми працюють над поліпшенням стану прав людини в Україні та їх захистом.  

Шановні учасники другої сотні, Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org.

Погляди представлені у цій статті, є позицією автора статті, і не є офіційною позицією програми «Адвокат майбутнього», Асоціації правників України, Всеукраїнського об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні»,  Посольства США в Україні, Канадського бюро міжнародної освіти або Уряду Канади.