Відео: Адвокати Майбутнього Розповідають Про Програму

Провчившись майже рік до крайнього четвертого модулю, учасникам Програми є що сказати! Хто такий Адвокат Майбутнього? Що можна отримати від участі у Програмі? Яка вона на практиці? Відповіді на ці питання з перших вуст нашої сотні Адвокатів і Адвокаток Майбутнього (і маленького Адвокатика).

«Адвокат Майбутнього» – це унікальна Програма професійного розвитку, обміну досвідом та кращими практиками для адвокатів заради посилення їх лідерської ролі у реалізації реформ, розвитку правничої спільноти та утвердження верховенства права в Україні. «Адвокат Майбутнього» є дієвою мережею адвокатів, яка об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін в суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти. Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 років за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. Погляди учасників та експертів Програми не обов’язково збігаються з офіційною позицією партнерів Програми «Адвокат Майбутнього».