Відкрита лекція для студентів з розвитку навичок Soft Skills

Один із напрямів роботи агентів змін – випускників Програми «Адвокат майбутнього» – це поширення знань та навичок, отриманих під час Програми. Дуже часто можна почути нарікання про невідповідність навчальної програми вищих шкіл сучасним потребам. Тому все частіше адвокатки та адвокати майбутнього проводять відкриті лекції для студентів, на яких діляться своїми знаннями та навичками.

11 квітня 2019 року на запрошення Ілони Колотілової випускниця Програми Тамара Бугаєць провела тренінг на факультеті міжнародної торгівлі і права Київського національного торговельно-економічного університету на тему «Розвиток навичок Soft Skills».

«Мотитвовані студенти, конструктивні коментарі та запитання і, головне, – неймовірна включеність в процес!», – такою побачили аудиторію організатори заходу.

Фотозвіт заходу

***

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org

 Програма «Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті. 

 Програма «Адвокат майбутнього» була започаткована у 2016 році і вперше реалізована у рамках проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що виконувався Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги. Наразі вона впроваджується і розвивається за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Громадською організацією «Адвокат майбутнього» у партнерстві з Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів БПД.