В Івано-Франківську Адвокати Майбутнього розповіли про програму

26 жовтня 2017 року відбувся семінар-обговорення Відділення Асоціації правників України в Івано-Франківській області, присвячений обговоренню цінностей та перспектив розвитку першої всеукраїнської програми професійного розвитку для адвокаті – «Адвокат Майбутнього».

Експертом заходу виступила Оксана Міськів, учасниця програми «Адвокат майбутнього», яка презентувала перші результати роботи Програми. «Ця Програма — один із проектів, який якісно змінить правову спільноту України найближчим часом», — підкреслила Оксана під час свого виступу. Говорячи про реалізовані завдання у межах Програми, яка стартувала у листопаді 2016 року, вона навела доволі показову статистику.

Також під час тренінгу Голова відділення Асоціації правників України в Івано-Франківській області – Вікторія Кузик нагадала, що програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги, та фінансується Урядом Канади.
Також було зазначено, що триває набір другої сотні учасників програми професійного розвитку «Адвокат майбутнього». Заявки для участі приймаються до 29 жовтня 2017 року включно. Старт навчання заплановано на грудень 2017 року та відбудеться у Києві.