Одеські колеги отримали нові знання від адвокатів майбутнього

16 листопада 2018 року пройшов навчальний семінар, організований Комітетом по роботі з молодими адвокатами Ради адвокатів Одеської області за участю експерта та випускників Програми «Адвокат Майбутнього».

Програма навчального семінару складалась з трьох блоків, які висвітлювали важливі аспекти практичної діяльності адвоката і були спрямовані на надання конкретних інструментів та практично орієнтованих знань, що стануть в нагоді не тільки молодим спеціалістам, які починають свій шлях в професії, а й адвокатам з досвідом.

Цікавою та насиченою була лекція заступника голови Ради адвокатів Одеської області, тренера програми «Адвокат Майбутнього» Андрія Костіна про основи етики адвоката. Дуже важливим є питання орієнтації молодих адвокатів на дотримання високих етичних стандартів та усвідомлення необхідності їх дотримання повсякчасно, зокрема, при спілкуванні та викладенні власних думок в мережі Інтернет.

Повідомлення про особливості адвокатської діяльності зробив випускник першої сотні програми «Адвокат Майбутнього», адвокат Андрій Перов.

А випускниці Програми Ірина Гроза (заступниця голови Комітету по роботі з молодими адвокатами) та Ганна Круглякова поділилися своїми знаннями, отриманими на першому модулі Програми. Вони поділился порадами щодо налагодження ефективної комунікації з клієнтом. За сприяння програми «Адвокат Майбутнього» було використано учбові відеоматеріалитренінгів.

Ганна Круглякова не лише змістовно виклала основні складові ефективної комунікації з клієнтом, а й допомогла проаналізувати їх застосування на практиці на прикладі змодельованої у відеоматеріалах ситуації. Ірина Гроза допомагала учасникам резюмувати напрацьовані висновки. Адвокатки продемонстрували важливість оволодіння комунікативними навичками і виявили великий потенціал для поширення знань, набутих під час  навчання в Програмі «Адвокат Майбутнього».

 

***

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org

«Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.