Тренінг з антикорупції в земельних відносинах в Одесі

27 травня 2019 року у м. Одеса за ініціативи випускників Програми «Адвокат Майбутнього» – Людмили Гриценко та Олексія Шамова відбувся вже третій за рахунком тренінг «Антикорупція в земельних правовідносинах».

Організатором тренінгу виступила ГО «Адвокат Майбутнього» за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні та Ради адвокатів Одеської області.

Під час тренінгу адвокати зробили акцент на важливості планування при оформленні земельних правовідносин. Адже вірний комплекс дій з самого початку зможе допомогти побороти корупційну складову та отримати найкращий результат.

Учасники тренінгу планували роботу, проходили «лабіринтами мовчазної згоди та дискреції», розглядали конкретні справи та ділилися досвідом. Отримані на тренінгу знання дозволять ефективно вибудовувати відносини з органами місцевого самоврядування при приватизації земель без корупції. Окрім того, учасники заходу удосконалювали свої знання з процедурних питань завершення процесу приватизації за допомогою кримінального провадження.

Нагадаємо, що перший подібний тренінг з антикорупції в земельних відносинах пройшов у м. Дніпро 18 лютого 2019 року, а другий – у Харкові 16 квітня 2019 року.

ФОТОЗВІТ заходу.

***

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org

Програма «Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті. 

Програма «Адвокат майбутнього» була започаткована у 2016 році і вперше реалізована у рамках проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що виконувався Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги. Наразі вона впроваджується і розвивається за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Громадською організацією «Адвокат майбутнього» у партнерстві з Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів БПД.