Учасники Другої Сотні Передають Програмні Знання

Щойно закінчився перший модуль, присвячений темі комунікації з клієнтом, а учасники другої сотні Програми «Адвокат Майбутнього» вже передають набуті знання колегам.

Адвокат з Чернівців Віктор Решетов, учасник восьмої групи провів на основі матеріалів Програми спеціальний тренінг для свого адвокатського об’єднання.

Так, тема першого модуля охоплює такі важливі аспекти роботи з клієнтом, як налагодження двосторонньої комунікації, інтерв’ювання та консультування клієнта, планування справи та стратегії з метою якісного надання правничої допомоги.

Шановні учасники, ми завжди раді таким ініціативам, адже чим більше адвокатів дізнаються про гнучкі навички роботи адвоката, тим кращим стане загальний рівень надання правової допомоги.

Дізнатися більше про те, як можна використовувати матеріали Програми, можна у Правилах використання матеріалів.

Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 років за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. Погляди учасників та експертів Програми не обов’язково збігаються з офіційною позицією партнерів Програми «Адвокат Майбутнього».

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org.