Учасники представили дослідження із застосування правосуддя перехідного періоду в Україні

Одразу три учасники Програми «Адвокат Майбутнього» долучилися до масштабного дослідження. Адвокати Ольга Семенюк, Віра Михайленко та Олексій Задоєнко виступили співавторами «Базового дослідження із застосування правосуддя перехідного періоду в Україні».

Монографія розглядає концепт правосуддя перехідного періоду в контексті війни на сході України. Автори аналізують застосування такого правосуддя в інших країнах і намагаються підібрати найбільш вдалу модель для післявоєнного періоду в Україні.

Основними питаннями, над вирішенням яких розмірковують дослідники, є забезпечення суспільного діалогу для загальнонаціонального примирення і притягнення до відповідальності осіб, що скоїли тяжкі злочини. А також, перехід держави від умов військового конфлікту до постконфліктного стану.

Програма «Адвокат Майбутнього» радо вітає учасників з таким успіхом!  Ми пишаємося, що учасники Програми беруть участь у розбудові нових підходів державного управління та законодавчої практики, а також працюють над поліпшенням стану прав людини в Україні та їх захистом.  

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org.