Учасниця Програми в ефірі громадського радіо: що змінює для громадян судова реформа?

Учасниця Програми «Адвокат Майбутнього» Леся Дубчак стала гостею ефіру на Громадському Радіо і дала свої коментарі щодо внесених змін до процесуальих кодексів України в аспекті доступу до правосуддя.

3 жовтня Верховна Рада ухвалила в другому читанні та в цілому законопроект №6232 про внесення змін до низки кодексів, що запускає судову реформу:

«20 березня законопроект як невідкладний був внесений президентом на розгляд до ВРУ. Незважаючи на те, що від часу внесення до часу прийняття пройшло півроку, він приймався дуже оперативно. І ніхто з юридичної спільноти навіть не очікував його прийняття жовтня», — зазначила адвокатка.

Також вона виділила важливі моменти та зміни для пересічних громадян у зв’язку з прийняттям процесуальних законів, про яки ви можете дізнатися перейшовши за посилання на сайт Громадського радіо.

Дякуємо Громадському Радіо за активну співпрацю.

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org. 

Погляди представлені у цій статті, є позицією автора статті, і не є офіційною позицією програми «Адвокат майбутнього», Асоціації правників України, Всеукраїнського об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», Канадського бюро міжнародної освіти або Уряду Канади