Юридична «прокачка» бізнесу від учасника Програми «Адвокат Майбутнього»

Учасник Програми «Адвокат Майбутнього», к.ю.н. Володимир Піцикевич у серпні 2018 року розпочав безкоштовний курс з юридичної «прокачки» бізнесу у м. Трускавець.

Курс включає у себе декілька тренінг-семінарів, спрямованих на підвищення правової обізнаності громадян, які мають намір реалізувати себе у бізнесі та підприємництві.

На першому занятті учасники дізнавалися про правові форми ведення бізнесу, на другому – про складання якісних договорів. Під час третього заняття увага приділятиметься моделі поведінки на запити, дії контролюючих та правоохоронних органів, під час четвертого заняття – нерухомості, землі та будівництву.

«Десятирічний досвід у галузі правового супроводу бізнесу дозволяє виокремити основні моменти, які доречно знати підприємцям. Бажання поділитися відповідною інформацією стало поштовхом для розробки безкоштовного курсу юридичної «прокачки» бізнесу. Набуті знання допоможуть учасникам курсу підвищити правову обізнаність, ухвалювати більш зважені рішення та сформувати позицію, що юристи – це не паразити, а партнери бізнесу», – коментує Володимир Піцикевич.

***

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org

«Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.