Програма “Адвокат Майбутнього” розпочинає співпрацю з БФ “Життєлюб”

Програма «Адвокат Майбутнього» розпочинає співпрацю з БФ «Життєлюб» – серію лекцій для людей похилого віку, які допоможуть їм легше орієнтуватися в правовому полі та знати, як захищати свої права.

Адвокати Програми за власною ініціативою та за організаційної підтримки Програми будуть читати лекції та, за необхідності, надавати адресні косультації бабусям і дідусям з БФ «Життєлюб».

Зокрема, перша лекція познайомить підопічних Фонду з системою Безоплатної правової допомоги та покаже, як можна нею скористатися у випадку необхідності захисту свої прав та інтересів. Надалі серія лекцій буде присвячена аналізу прав та можливостей їх захисту – у сфері соціального та пенсійного  забезпечення, майнових відносин, спадкування, виконання судових рішень тощо.

«Цей спільний проект є продовженням реалізації завдань та цінностей Програми «Адвокат Майбутнього», яка об’єднує в собі спільноту активних людей, які готові своїм прикладом впроваджувати зміни на краще та надавати безоплатну правову допомогу тим, хто її потребує і при цьому виконувати правопросвітницьку функцію», – коментує менеджера Програми «Адвокат Майбутнього» Дар’я Писаренко.

Детальніше про Фонд: www.happyold.com.ua

«Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.