Тренінг зі soft skills для студентів ІМВ

Адвокати майбутнього продовжують активно співпрацювати з Інститутом міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ІМВ) та ділитися досвідом й знаннями з майбутніми правниками.

29 листопада вже вдруге випускники програми «Адвокат Майбутнього» провели захід для студентів ІМВ. Цього разу адвокати Артем Донець та Тамара Бугаєць провели тренінг на тему Soft Skills.

Під час інтерактивного тренінгу студенти працювали в групах, брали участь у рольових іграх та переглядали відео. Майбутні правники знайшли для себе відповідь на питання – в чому ж полягає різниця між hard skills и soft skills; навіщо треба розвивати soft skills; які саме навички є важливими для адвоката та правника.

Нагадуємо, що Артем Донець і Тамара Бугаєць пройшли спеціальний тренінг для тренерів за підтримки Проекту «Доступна та якісна правова допомога», на якому набули навичок тренерів з Soft Skills. Саме цими знаннями та знаннями, отриманими під час навчання у Програмі «Адвокат Майбутнього» ділилися зі студентами адвокати.

***

«Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.