Адвокати Майбутнього Пройшли Тренінг для Тренерів

Один з партнерів та організаторів програми «Адвокат Майбутнього» проект «Доступна та якісна правова допомога в Україні» разом з Координаційним центром з надання правової допомоги провели триденний тренінг для тренерів (ТоТ) з розвитку навичок роботи із вразливими групами клієнтів системи БПД.

З-поміж 84 кандидатів, які подали заявки на участь у тренінгу, конкурсна комісія відібрала всього 18 осіб. І ми пишаємося тим, що серед відібраних учасників було 15 Адвокатів Майбутнього!

Обрані правники відтепер проводитимуть тренінги для адвокатів, які залучені до надання безоплатної правової допомоги в усіх регіонах України. Тренінги будуть присвячені розвитку навичок роботи з представниками та представницями вразливих верств населення, ефективної комунікації (у тому числі в суді), управлінню емоціями та стресом. Очікується, що тренінги для адвокатів у регіонах розпочнуться вже у травні 2018 року.

Ми дуже раді, що учасники програми залучені в таку важливу громадську діяльність та займаються вдосконаленням системи надання безоплатної правової допомоги.

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org.

«Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.