Сьома Група Розпочала Навчання у Програмі

26 — 28 січня 2018 року вже сьома група Програми «Адвокат Майбутнього» пройшла навчання на першому модулі, який був присвячений темі комунікації з клієнтом.  

Відкриття модуля відвідали керівник Програми Андрій Вишневський та президент АПУ у відставці Денис Бугай. Також на модуль прийшла Голова правління «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу» Вікторія Мітько.

Протягом першого модуля учасники працювали над такими важливими аспектами роботи з клієнтом, як налагодження двосторонньої комунікації, інтерв’ювання та консультування клієнта, планування справи та стратегії з метою якісного надання правничої допомоги. Також учасники роз’яснювали, якими є обов’язки адвоката перед клієнтом та яка роль адвоката у просуванні рівного доступу до правосуддя. Адвокати навчалися етиці спілкування з клієнтом та управляти емоціями та стресом.

Протягом модуля з учасниками працювала тренерка Ірина Глущенкова. Супроводжували процес експерти Програми — Сергій Гончаренко та Юлія Лісова.

Надзвичайно приємно було чути відгуки за підсумками першого модуля від сьомої групи другої сотн

«Мене надзвичайно здивував підхід канадських колег-адвокатів, який ми мали задоволення спостерігати протягом тренінгу. Тепер я буду приділяти більше уваги саме побудові комунікації з клієнтом. На жаль, тільки зараз я зрозумів, що  інтерв’ювання клієнта є одним з основних містків в комунікації. Ці перші хвилини є фундаментом можливо багаторічної комунікації» – зазначив учасник групи.

«Вперше в життя я зрозуміла, наскільки важливо ділитися досвідом зі своїми колегами, отримувати від них поради і від цього вчитися правильно працювати в команді однодумців» – зауважила адвокатка-учасниця програми.

З фотозвітом тренінгу можна ознайомитися за посиланням.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.