Принцип змагальності в системі кримінального правосуддя США

25 жовтня 2018 року у м. Києві учасники та випускники Програми «Адвокат Майбутнього» разом з іншими адвокатами взяли участь у панельній дискусії «Принцип змагальності в системі кримінального правосуддя США» на запрошення Посольства Сполучених Штатів Америки.

Про перспективи принципу змагальності у системі правосуддя США говорили Пітер Ярош, федеральний прокурор США, радник з правових питань Посольства США в Україні та Джон Стайгер, адвокат судової практики в Howard & Howard PLLC, США.

Під час дискусії експерти торкнулися питань визначення ролі адвокатів та їх етичних зобов’язань, судового процесу та різних його складових елементів, включаючи вибір журі, перехресний допит та завершальну промову в суді.

Програма «Адвокат Майбутнього» висловлює щиру вдячність Посольству США в Україні за надану можливість!

Також дякуємо прес-службі Посольства США за фото.

***

«Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.