Віра Михайленко Підвищує Юридичну Обізнаність Медичних Працівників

Випускниця першої сотні програми «Адвокат Майбутнього» Віра Михайленко на запрошення Агентства медичного маркетингу і провідної фармацевтичної компанії проводить ряд заходів з підвищення юридичної обізнаності лікарів та інших медичних працівників.

В межах проекту «Правовий захист лікаря» адвокатка проводить 20 тренінгів на тему «Юридичні аспекти лікарської діяльності» майже в усіх регіонах країни. На тренінгу представники медичної галузі отримують загальне уявлення про «співвідношення правових сил» між лікарем і пацієнтом, про види відповідальності, передбачені чинним законодавством за різні порушення у сфері здійснення медичної практики. Також лікарі отримують практичні навички спілкування з представниками правоохоронних органів, поведінки під час вимушеного залучення медичного працівника у кримінальне провадження, цивільний процес. Тренінг користується великим попитом, і вже більше 1000 осіб пройшли навчання.

Шановні учасники, ми нагадуємо, що Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org.

«Адвокат Майбутнього» – дієва мережа адвокатів, що об’єднує лідерів думок адвокатури, які надають правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у суспільстві та лідерами у професійній спільноті.

Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 рр. за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. У 2018 р. Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти.