Випускниця Програми Cтала Тренеркою Курсів Ради Європи

Учасниця першої сотні Адвокатів Майбутнього Валентина Буглак отримала сертифікат тренерства курсів HELP з правосуддя, дружнього до дітей, а також питань юридичної допомоги жінкам, що постраждали від насильства.

Європейська програма освіти для прав людини для юристів (HELP) підтримує країни-члени Ради Європи у впровадженні Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ) на національному рівні. Це робиться шляхом високоякісної підготовки суддів, адвокатів та прокурорів у всіх 47 державах-членах застосовувати Конвенцію у своїй повсякденній роботі.

Шановні учасники другої сотні, Програма «Адвокат Майбутнього» рада отримувати та ділитися з усією спільнотою Програми Вашими успіхами та подіями професійного життя. Чекаємо на Ваші повідомлення за адресою: info@tomorrowslawyer.org.

Погляди представлені у цій статті, є позицією автора статті, і не є офіційною позицією програми «Адвокат майбутнього», Асоціації правників України, Всеукраїнського об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні»,  Посольства США в Україні, Канадського бюро міжнародної освіти або Уряду Канади.